REKTÖRÜMÜZ ENGELLİ ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE

Kocaeli Üniversitesi'nde engelsiz üniversite için etkinlik düzenlendi. Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerin sorunları dinlendi. Kocaeli Üniversitesi Engelliler Birim Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen toplantıya KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, Engelliler Birim Koordinatörü ve Spor Bilimleri Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Elif Karagün, öğrenciler ve velileri katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, engelli öğrencilerimizi ve velilerini makamında kabul etti ve sorunlarını dinledi.

Etkinlik sonrası ise Rektörümüz Prof. Dr. Hülagü, öğrenciler ile bir araya geldi. Üniversitemizde eğitim gören engelli öğrenciler, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'yü makamında ziyaret etti. Öğrenciler ve velileriyle tek tek ilgilenen Rektörümüz Prof. Dr. Hülagü, her zaman onların yanlarında olduklarını ve kapılarının her daim açık olduğunu ifade etti. Sosyal ve kültürel olanakların arttırılacağını, bu tür faaliyetlerin içinde öğrencilerin de bulunmasını isteyen Rektörümüz Prof. Dr. Hülagü, Kocaeli Üniversitesi'nin engelsiz üniversite statüsünde olduğunu ve bu konuda çalışmalara da devam edeceklerini belirtti.